Parathiro

Τα καλύτερα παιχνίδια ισορροπίας για παιδιά

Balance Parathiro

Let’s rock…

Κατάλληλο για ηλικίες 3+

Στην προσχολική όσο και στην πρωτοσχολική ηλικία το παιδί αναπτύσσει τις βασικές κινητικές του δεξιότητες. Οι αδέξιες, αδρές κινήσεις του σιγά σιγά μετατρέπονται σε πιο εκλεπτυσμένες καθώς σταδιακά συντελείται η ωρίμανση του νευρομυικού του συστήματος. Η κατάκτηση κινητικών δεξιοτήτων και απόκτηση ισορροπίας του εξασφαλίζει ένα είδος ελευθερία που επιδρά και σε συναισθηματικό επίπεδο ενισχύοντας το αίσθημα της αυτοπεποίθησης. Για το λόγο αυτό είναι εξαιρετικής σημασίας η διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος που θα του παρέχει τον κατάλληλο εξοπλισμό και ευκαιρίες για εξάσκηση.

Μετά από έρευνα ανακαλύψαμε ότι η αλληλεπίδραση του παιδιού  με το φουσκωτό αλογάκι αποτελεί μια άσκηση που διευκολύνει την κινητική του μάθηση. Συγκεκριμένα παίζοντας και χοροπηδώντας πάνω του βοηθά το παιδί να αποκτήσει δεξιότητες σταθεροποίησης του σώματος του, δεξιότητες μετακίνησης από το ένα σημείο στο άλλο καθώς και δεξιότητες χειρισμού και συντονισμού. Τέλος, να επισημάνουμε ότι η μάθηση συντελείται όταν υπάρχει κίνητρο και στην προκειμένη περίπτωση υπάρχει το κίνητρο της ψυχαγωγίας και της χαρά που αποκομίζει το παιδί καθώς λατρεύει να χοροπηδάει πάνω στο αλογάκι.

Είναι ένα ασφαλές παιχνίδι που δε θα τραυματίσει το παιδί σας, καθώς είναι μαλακό αλλά ανθεκτικό. Μπορείς να το βρεις σε διάφορα χρώματα, Κίτρινο, Κόκκινο και Πράσινο για να διάλεξεις αυτό που σου ταιριάζει!

Σας προτείνουμε επιπλέον παιχνίδια που βελτιώνουν τις κινητικές δεξιότητες, την ισορροπία, το συντονισμό και την αυτοσυγκέντρωση των παιδιών.

47% έκπτωση

q? encoding=UTF8&ASIN=B07VXB5ZMN&Format= SL250 &ID=AsinImage&MarketPlace=US&ServiceVersion=20070822&WS=1&tag=ab935344 20&language=en US Parathiroir?t=ab935344 20&language=en US&l=li3&o=1&a=B07VXB5ZMN Parathiro

Εντυπωσίασε τους όλους!

Θα το βρεις σε 12 διαφορετικά χρώματα.

Κατάλληλο για ηλικίες 2-12

Μοναδικό πατίνι 2 σε 1

Μπορεί να μετατραπεί από πατίνι σε ποδήλατο ισορροπίας χωρίς τη χρήση επιπρόσθετων εργαλείων!

Χάρη στη σταθερότητα που εξασφαλίζουν οι 2 μπροστινοί και ένας πισινός τροχός του, το προϊόν επιτρέπει ακόμα και στα πιο μικρά παιδιά να μετακινούνται, καθισμένα με ασφάλεια και άνεση.

Το  κάθισμα ρυθμίζεται σε δυο θέσεις για να κάνει την οδήγηση ξεκούραστη και διασκεδαστική και μπορεί να αφαιρεθεί.

Η τεχνολογία φωτεινών τροχών ενθουσιάζει τα παιδιά.

Ελαφρύ, μεταφέρεται εύκολα.

Ρυθμιζόμενη χειρολαβή. Το ύψος της λαβής προσφέρει 3 ρυθμίσεις. Η τεχνολογία lean-to-steer επιτρέπει την κλίση, αντί να στρίβει, για να ελέγξει τη διαδρομή, για καλύτερη ισορροπία και συντονισμό.

Κατάλληλο για αγόρια & κορίτσια

q? encoding=UTF8&ASIN=B01EN6LTBA&Format= SL250 &ID=AsinImage&MarketPlace=US&ServiceVersion=20070822&WS=1&tag=ab935344 20&language=en US Parathiroir?t=ab935344 20&language=en US&l=li3&o=1&a=B01EN6LTBA Parathiro

Το ιδανικό πατίνι για ατελείωτες βόλτες στους δρόμους!

Εντυπωσίασε τους όλους με τρελά κόλπα!

           

  • Δίτροχο παιδικό πατίνι κατασκευασμένο από αλουμίνιο. Είναι αναδιπλούμενο, πολύ ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά του.
  • Οι μεγάλες του ρόδες, το μπροστινό σύστημα απορρόφησης κραδασμών και το αντιολισθητικό deck εξασφαλίζουν ασφαλής και σταθερή οδήγηση.
  • Το τιμόνι του προσαρμόζεται στο επιθυμητό ύψος. 
  • Θα το βρεις σε  τέσσερα διαφορετικά χρώματα μπλε, κόκκινο, πράσινο και μαύρο.
  • Κατάλληλο για ηλικίες 6+

Προτεινόμενα εκπαιδευτικά παιχνίδια

Δώστε στα παιδιά σας τα κατάλληλα ερεθίσματα για να ανακαλύψουν τις δυνατότητες τους. Τα παιχνίδια είναι πλέον ο πιο παραγωγικός και αποτελεσματικός τρόπος για την νοητική, συναισθηματική και σωματική ανάπτυξη των παιδιών.