Parathiro

Τα καλύτερα tablet για το 2022

Το tablet εξυπηρετεί πολλές ανάγκες της καθημερινότητας μας τόσο σε επίπεδο επαγγελματικό όσο και σε επίπεδο διασκέδασης και ψυχαγωγίας, γι ’αυτό και η επιλογή του πρέπει να ικανοποιεί κάποια κριτήρια. Σε αυτό το άρθρο θα προτείνουμε μερικά από τα καλύτερα tablet που κυκλοφορούν σήμερα.

Τα καλύτερα tablet

Το κύριο πλεονέκτημα του είναι φυσικά το μέγεθος του. Μικρό και ελαφρύ μεταφέρεται εύκολα και παντού ακόμη και μέσα στην τσάντα σου. Μπορείς να στείλεις τα email σου ,τα μηνύματά σου, να κάνεις τις αγορές σου, να κανονίσεις τα ραντεβού σου, να ακούσεις την αγαπημένη σου μουσική. Πολλοί είναι πλέον αυτοί που το χρησιμοποιούν ως σημειωματάριο, ώστε εύκολα και πρακτικά χωρίς να σπαταλούν χρόνο ψάχνοντας μολύβια και χαρτί, να κρατούν τις σημειώσεις τους στο γραφείο, στο πανεπιστήμιο, στο meeting, στο σχολείο.

Γιατί να αγοράσω tablet αφού διαθέτω smartphone;

 • Το tablet είναι πολύ πιο οικονομικό από ένα smartphone.
 • Η μπαταρία του έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
 • Είναι πιο βολικό λόγω της μεγαλύτερης οθόνης που διαθέτει να διαβάσεις ή να γράψεις τις σημειώσεις σου.
 • Τα tablet σου προσφέρει πρόσβαση σε πολλαπλές εφαρμογές, οι οποίες δεν είναι το ίδιο εύχρηστες στο smartphone.
 • Είναι ιδανικό και απαραίτητο για μαθητές, οι οποίοι  θέλουν να βρουν πληροφορίες για τις σχολικές τους εργασίες και για εκπαιδευτικούς οι οποίοι εφαρμόζουν καινοτόμες προσεγγίσεις διδασκαλίας.  
 • Με το tablet μπορείς να παρακολουθήσεις την αγαπημένη σου σειρά, να παίξεις το αγαπημένο σου παιχνίδι στο διαδίκτυο.
 • Η μεγαλύτερη οθόνη σου δίνει την ευχέρεια να ανοίξεις παράλληλα πολλαπλά παράθυρα και να τρέξεις περισσότερες από μια εφαρμογές.

 

Τι προτείνουμε;

q? encoding=UTF8&ASIN=B09G9B4SH9&Format= SL250 &ID=AsinImage&MarketPlace=DE&ServiceVersion=20070822&WS=1&tag=ab93534401 21&language=en GB Parathiroir?t=ab93534401 21&language=en GB&l=li3&o=3&a=B09G9B4SH9 Parathiro

-6% έκπτωση

Το ιδανικό iPad με άριστες προδιαγραφές σε εξαιρετικά προσιτή τιμή!

Το Apple iPad 10.2″ 2021 9th Gen 64GB είναι ένα εύχρηστο και αποδοτικό tablet, χάρη στον πρωτοποριακό και πανίσχυρο ενσωματωμένο επεξεργαστή Α13 Bionic chip. Είναι ο γρηγορότερος επεξεργαστής που χρησιμοποιεί η Apple σήμερα ώστε να εξασφαλίσει ταχεία επεξεργασία δεδομένων, γρήγορη εκτέλεση λειτουργιών και μεταβίβαση εντολών.

Αυτό πως μεταφράζεται στην απόδοση του;

Μπορεί να  εκτελεί ταυτόχρονα πολλές λειτουργίες και εφαρμογές με απαιτητικά γραφικά, όπως τα παιχνίδια με τρόπο αποτελεσματικό, και γρήγορο με τη μικρότερη κατανάλωση μπαταρίας!

 • Διαθέτει οθόνη Retina 10,2 ιντσών για να απολαμβάνεις τη χρήση της οθόνης είτε για να δεις ταινία, να παίξεις video games ή να εργαστείς πάνω της. Η οθόνη Retina θεωρείται από πολλούς μια επαναστατική εφαρμογή της τεχνολογίας που εγγυάται πιο καθαρή εικόνα υψηλότερης ευκρίνειας.
 • Έχει δυο κάμερες. Η μπροστινή κάμερα με υπερευρυγώνιο φακό για λήψη πανοραμικών φωτογραφιών με ευκρίνεια 12 ΜΡ μαζί με την πίσω κάμερα 8ΜΡ. Η λειτουργία Center Stage εξισορροπεί και εστιάζει καλύτερα.
 • Υποστηρίζει τη χρήση Apple Pencil και Smart Keyboard ή Βluetooth Keyboards για πιο άνετη και εύκολη πληκτρολόγηση.
 • Το λειτουργικό σύστημα iOS της Apple συνδέεται με το iTunes Store και το App Store της Apple δίνοντας σου πρόσβαση σε αναρίθμητες εφαρμογές.
 • Συνδέεται ασύρματα με το Wi-Fi, έχει Bluetooth και για τους πιο απαιτητικούς χρήστες διαθέτει τεχνολογία 4G-LTE το οποίο εκτοξεύει τις ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων που σημαίνει ότι έχεις τη δυνατότητα να κάνεις download μεγάλα αρχεία δεδομένων (φωτογραφίες, τραγούδια, ταινίες) πολύ πολύ γρήγορα.
 • Υπάρχουν πάνω από χίλιες εφαρμογές διαθέσιμες για να βελτιώσουν και να εξελίξουν συνεχώς το tablet σου. Θα βρεις στο Apple Store αυτή που σου ταιριάζει Disney aps για τα παιδιά, BBC iplayer Music and Apple Arcade για αμέτρητα βιντεοπαιχνίδια.
 • Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων μας απαλλάσσει από τα τόσα προβλήματα που δημιουργούν οι τόσοι κωδικοί passwords που καλούμαστε κάθε φορά να απομνημονεύσουμε ή να σημειώσουμε κάπου, που τελικά ξεχνάμε τη μυστική θέση που τους έχουμε γράψει. Με το touch id νιώθουμε πλέον ασφαλής αφού η ταυτοποίηση είναι πλέον ισχυρή και μπορούμε εύκολα, γρήγορα και προπαντός με ασφάλεια να διεκπεραιώσουμε τις ηλεκτρονικές τραπεζικές μας συναλλαγές.

  Τι να προσέξεις

 • Η χωρητικότητα του 64GB είναι επαρκής αλλά φυσικά όσοι επιθυμούν να κατεβάσουν ταινίες μπορούν να επωφεληθούν από τις υπηρεσίες της Amazon (AWS) για i cloud storage.
 • Δεν υποστηρίζει την εφαρμογή what’s up και αυτό μπορεί να ενοχλήσει ή να δυσαρεστήσει κάποιους χρήστες , γι’ αυτό και το αναφέρουμε.
Apple iPad 10.2" 2021

Το  Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι ένα όμορφο δώρο για κάθε μέλος της οικογένειας, για κάθε ηλικία, για κάθε επαγγελματία. Αυτό το tablet έρχεται σπίτι σου μαζί τη γραφίδα S pen, το οποίο θα βρεις μέσα στη συσκευασία.

Γιατί να κάνεις αυτή την επιλογή;

      

 • Αρχικά το Samsung Galaxy Tab S6 Lite σε απαλλάσσει από επιπλέον έξοδα. Δε χρειάζεται να σπαταλήσεις επιπλέον χρήματα για να αγοράσεις τη γραφίδα, καθώς συμπεριλαμβάνεται μέσα στη συσκευασία.
 • Πρόκειται για ένα εύχρηστο και κομψό πενάκι, το οποίο δε χρειάζεται φόρτιση και συνδέεται μαγνητικά στη συσκευή όσο και στη θήκη για να είσαι σίγουρος ότι δε θα το χάσεις ποτέ. Η θήκη που είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για το Samsung Galaxy Tab S6 Lite πωλείται χωριστά. 
 • Δεύτερον, μπορείς να  πολλαπλασιάσεις τις δυνατότητες του συγκεκριμένου tablet καθώς τώρα έχεις την ευχέρεια, την άνεση και την ευχαρίστηση να κρατήσεις τις σημειώσεις στη διάρκεια μιας επαγγελματικής συνάντησης. Η κομψότητα και η φινέτσα είναι στοιχεία που πλαισιώνουν και ολοκληρώνουν το προφίλ ενός επιτυχημένου επαγγελματία. Επομένως πέρα από την πρακτικότητα του καθώς σε απαλλάσσει από το να ψάχνεις για μολύβι, χαρτιά και μπλοκ που ίσως παραπέσουν κάπου ενισχύει την οργανωτικότητα και τον επαγγελματισμό σου εμπνέοντας μια αίσθηση εμπιστοσύνης και σιγουριάς. Έχεις την εικόνα ενός επαγγελματία που γνωρίζει με ακρίβεια που βρίσκεται το καθετί, που ξέρει να οργανώνει, που έχει τον έλεγχο, που δεν «πελαγώνει», δεν πανικοβάλλεται. Για να χτίσει κάποιος αυτό το προφίλ δεν αρκούν μόνο οι ικανότητες και οι δεξιότητές του αλλά και τα απαραίτητα εργαλεία που θα αναδείξουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αυτά τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του.
 • Συνεπώς το Samsung Galaxy Tab S6 Lite λύνει τα χέρια όχι μόνο του εργαζόμενου αλλά και του φοιτητή και του μαθητή, ο οποίος θέλει μεν να οργανώσει τις σημειώσεις του, να τις αποθηκεύσει, να τις επεξεργαστεί και να τις εκτυπώσει αλλά ας μην παραμελούμε τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία μας. Τώρα μπορείς ανά πάσα στιγμή να ζωγραφίσεις, να σκιτσάρεις και να δημιουργήσεις χρησιμοποιώντας την εφαρμογή PENUP  και όλα αυτά με ένα απλό κλικ με το στυλό S pen. Πράγματι, λύνει τα χέρια.
 • Μια μικρή αλλά ουσιαστική λεπτομέρεια, η χρήση του S pen προστατεύει την οθόνη από τυχόν γρατζουνιές που συνήθως προκαλούνται με τα νύχια μας, ενώ ταυτόχρονα η οθόνη παραμένει καθαρή χωρίς δακτυλικά αποτυπώματα, που συνήθως θολώνουν την οθόνη μειώνοντας την ποιότητά της. Για ακόμη καλύτερη προστασία της οθόνης από γρατζουνιές και φθορές μπορείς να τοποθετήσεις πάνω στην οθόνη γυαλί προστασίας. Μάθε περισσότερα… 
 • Ας μην ξεχνάμε ότι η μεγάλη οθόνη 10.4” του Samsung Galaxy Tab S6 Lite αποτελεί πάντα ένα τεράστιο πλεονέκτημα για να παίξεις το αγαπημένο σου παιχνίδι και να παρακολουθήσεις την αγαπημένη σου σειρά στο Netflix-μπορείς εύκολα να κατεβάσεις την εφαρμογή.
 • Διαθέτει διπλά ηχεία για να ευχαριστηθείς την αγαπημένη σου μουσική. Η απόλαυση της ψυχαγωγίας σου  απογειώνεται με το σύστημα Dolby Atmos που εξασφαλίζει άριστη ποιότητα ήχου ώστε όλες οι αισθήσεις σου να ικανοποιούνται στο μέγιστο βαθμό.
 • Η άριστη ποιότητα του ήχου συμβάλει σε μια όμορφη και αρμονική επικοινωνία μέσω βιντεοκλίσεων που μπορείς να πραγματοποιήσεις κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή της Google Sync Calling.

 

Τι να έχεις υπόψη σου

 • Δε διαθέτει Touch ID – Σύστημα δακτυλικών αποτυπωμάτων αλλά έχει Σύστημα αναγνώρισης προσώπου Face Unlock για γρήγορο, εύκολο και ασφαλή έλεγχο ταυτότητας για συνδέσεις και αγορές στο διαδίκτυο.
 • Αν έχεις κουραστεί από τις διαφημίσεις στο you tube, τώρα σου παρέχετε η δυνατότητα να απολαύσεις τη θέαση της αγαπημένης τους σειράς χωρίς καμία διακοπή. Μάθε περισσότερα…
Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Το Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7 είναι μια  έξυπνη λύση ανάμεσα στο ογκώδες laptop σου και στο κινητό σου. Η μεγάλη του οθόνη εξυπηρετεί όσους το χρησιμοποιούν ως εργαλείο εργασίας αλλά και εκείνους που το φέρουν για ψυχαγωγικούς λόγους. Για όποιο λόγο και αν το θέλεις, για όποιο λόγο και αν το χρειάζεσαι θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι σε μια οθόνη με διαστάσεις 22.05cm μπορείς πολύ πιο εύκολα, πολύ πιο άνετα, πολύ πιο γρήγορα με περισσότερη λεπτομέρεια και ευκρίνεια να κάνεις όλα όσα συνήθως κάνεις στη περιορισμένη σε διαστάσεις οθόνη του κινητού σου.

Τι κερδίζω με το Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7;

Κερδίζεις πολύτιμο χρόνο και ταυτόχρονα εκτελείς τις καθημερινές σου υποχρεώσεις με τρόπο απλό, εύκολο και διασκεδαστικό.

Μπορείς να εργαστείς πολύ πιο γρήγορα, καθώς μπορείς να ανοίξεις παράλληλα περισσότερες από μια εφαρμογές, με άνεση, χωρίς να σου ξεφεύγουν λεπτομέρειες, χωρίς να αναγκάζεσαι να μεγεθύνεις την εικόνα χάνοντας την εστίαση.

Το Smasung Galaxy Tab A7 Lite 8.7 είναι το tablet που μπορoύν να το μοιραστούν όλα τα μέλη της οικογένειας. Η μπαταρία χωρητικότητας 5,100mAh έχει σχεδιαστεί για να είναι σύμμαχος όσων  εργάζονται on the go. Η Samsung κατανοεί τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου και εξελίσσει τα προϊόντα της ώστε να εξυπηρετούν και να καλύπτουν τις όποιες απαιτήσεις ανακύπτουν κάθε φορά.

Μερικές σκέψεις ακόμη

Σε περίπτωση που η εσωτερική μνήμη 32GB δε σου αρκεί, έχεις τη δυνατότητα να επεκτείνεις τη χωρητικότητα του Samsung Galaxy Tab A7 Lite έως και 1TB μέσω μιας κάρτας microSD.

Κάνε την καθημερινότητα σου πιο εύκολη συνδέοντας το tablet σου με άλλες (συμβατές) συσκευές Samsung Galaxy. Έχοντας άμεση πρόσβαση σε όλες τις συσκευές σου, έχεις καλύτερο έλεγχο.

Όλα όσα προτείνουμε

q? encoding=UTF8&ASIN=B09G9B4SH9&Format= SL250 &ID=AsinImage&MarketPlace=DE&ServiceVersion=20070822&WS=1&tag=ab93534401 21&language=en GB Parathiroir?t=ab93534401 21&language=en GB&l=li3&o=3&a=B09G9B4SH9 Parathiro

Το ιδανικό iPad με άριστες προδιαγραφές σε εξαιρετικά προσιτή τιμή!

q? encoding=UTF8&ASIN=B086LYDYDP&Format= SL250 &ID=AsinImage&MarketPlace=DE&ServiceVersion=20070822&WS=1&tag=ab93534401 21&language=en GB Parathiroir?t=ab93534401 21&language=en GB&l=li3&o=3&a=B086LYDYDP Parathiro

Το tablet που εμπνέει αξιοπιστία και σιγουριά!

q? encoding=UTF8&ASIN=B094NZT75N&Format= SL250 &ID=AsinImage&MarketPlace=DE&ServiceVersion=20070822&WS=1&tag=ab93534401 21&language=en GB Parathiroir?t=ab93534401 21&language=en GB&l=li3&o=3&a=B094NZT75N Parathiro

Εύχρηστο, οικονομικό και κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις!

H Microsoft 365 προσφέρει λύσεις που αυξάνουν την παραγωγικότητα στην εργασία και διευκολύνουν τη ζωή μας.